t. 050 35 96 441
e. myynti@fingersafefinland.fi

Fingersafen historia

Vuonna 1992 brittiläinen keksijä Chris Yeomans perusti Fingersafe yrityksen ja loi käsitteen ovien sormisuojaus. Nyt Fingersafe on maailmanlaajuinen tavaramerkki.

Vuonna 1996 alkoi yhteistyö James McCallar Jr:n ja Fingersafe USA :n kanssa. Siitä lähtien olemme olleet Yhdysvaltojen ja Kanadan markkinoilla.

Vuonna 2006 Chris tytär Gina Fasey, siirtyi toimitusjohtajaksi Fingersafe® konserniin.

Tuotteitamme kehitetään jatkuvasti, luoden entistä enemmän oviturvallisuutta. Tuhansilta onnettomuuksilta on vältytty Fingersafe®:n ansiosta. Ennen sormisuojan kehittämistä olivat sormitapaturmat valitettavan yleisiä. Nämä, erityisesti pienten lasten tapaturmat, jättivät yleensä pahat ja pysyvät jäljet sormiin. Olemme ylpeitä Fingersafe®:n maineesta "maailman johtavana ovi turvallisuus tuotteena."

Fingersafe® on alkuperäinen oven sormisuoja. Mikään muu tuote ei anna samaa suojaa sormitapaturmien ehkäisyyn.

Yksinkertainen, mutta nerokas suunnittelu mahdollistaa Fingersafe® asennettavaksi siististi ja huomaamattomasti kaikenlaisiin oviin. Se on paloturvallinen ja säänkestävä, ja samalla helppo asentaa. Vuonna 2013 lisäsimme tuotevalikoimaamme antibakteerisen version.

Fingersafe® on testattu (British Board of Agreement), ja sillä on neljän tunnin paloluokitus (Underwriters Laboratories (UK) Ltd). Se on myös Royal Institute of British Architects järjestelmässä. Fingersafe® on testattu ja hyväksytty myös Yhdysvaltojen hallituksella.

Tässä muutamia asiakkaitamme:

  • Lontoo Early Years Foundation (parlamentin alahuoneen päiväkoti)
  • Etelä-Afrikka - Virgin Active urheilualueet
  • USA - hallituksen ja armeijan laitoksissa, kuten Valkoisen talon päiväkodissa ja muissa vastaavissa yksiköissä ympäri maailman.

Maailmanlaajuinen myynti on todiste Fingersafe®:n menestyksestä. Kaikki tuotteet valmistetaan Englannissa, ja ne ovat saatavilla Euroopassa, Australiassa, Aasiassa, Afrikassa ja Yhdysvalloissa. Tämä takaa parhaan mahdollisen laadun kaikissa tuotteissamme. Samalla kehitämme Fingersafe® tuoteperhettä entistä tunnetummaksi brändiksi. Fingersafe® on kasvanut alun vaatimattomista oloista Westcliffistä Essexistä maailmanlaajuiseksi tuotemerkiksi, joka edelleen jatkaa kasvuaan.Chris Yeomans
Oviturvallisuus tuotteen kehittäjä